Pasta med krabbe,citron og hvidløgscrumble

Portioner
4

Riv brødet til grov rasp, eller kør det i en foodprocessor.
Pil og knus hvidløgsfeddet.
Skyl citronen, riv skallen og pres saften af den.
Skyl, aftør og hak estragonen.
Smelt ca. 20 g af smørret i en pande, og steg brødkrummerne sprøde sammen med hvidløg. Tilsæt citronskal og estragon til hvidløgscrumblen.
Mens pastaen koges al dente, pilles og hakkes løget fint og svitses i resten af smørret.
Tilsæt krabbekød (se boks om tilberedning af krabbekløer) og hvidvin, og varm kødet op, mens vinen koger ind.
Krydr med salt og peber og en smule citronsaft.
Gem lidt af kogevandet, før det sigtes fra.
Hæld pastaen over i panden med krabbe, og brug lidt af kogevandet til at løsne op i spaghettien med.
Tilsæt 1 lille håndfuld af hvidløgscrumblen og vend sammen.
Servér med ekstra hvidløgscrumble over.